18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Περιστέρι: Για άλλη μια φορά MVP ο Τζόουνς (pic)

Το βραβείο του MVP of the Week της Stoiximan Basket League κέρδισε ο Μάρβιν Τζόουνς. Το Περιστέρι επικράτησε εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα της Λάρισας και ο 27χρονος Αμερικανός σέντερ ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε, κατόρθωμα που πραγματοποιεί για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν.

Ο Τζόουνς έγραψε 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, φορτώνοντας την άμυνα της Θεσσαλικής ομάδας με 18 πόντους, ενώ προσέθεσε και 10 ριμπαόυντ, 2 ασίστ και 2 κοψίματα σε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός είχε πάρει τον πρώτο τίτλο του MVP of the Week που δόθηκε τη φετινή σεζόν, με την εμφάνισή του στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στο Μεσολόγγι ΒΑΧΙ, κερδίζοντας την διάκριση για τους αγώνες της εβδομάδας 10-15 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν Stoiximan MVP of the Week αναδεικνύεται ο Μάρβιν Τζόουνς! Ο 27χρονος Αμερικανός σέντερ του Περιστερίου ήταν ο πρώτος Stoiximan MVP of the Week της φετινής σεζόν. Η επίδοση του ήταν 31 βαθμοί στο ranking στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Μεσολογγίου BAXI για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Ο Τζόουνς αναδείχθηκε ξανά Πολυτιμότερος της Εβδομάδας συγκεντρώνοντας πριν από λίγες ώρες 33 βαθμούς στο ranking (18 πόντοι με 8/8 βολές, 5/6 δίποντα, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κοψίματα, 5 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εναντίον σε 24’ και 54’’ συμμετοχής) στην εκτός έδρας νίκη του Περιστερίου επί της Λάρισας Bread Factory για την 19η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος.»

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ