21.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Περιστέρι – Αρης 82-65: Ο ένας φορτσάρει, ο άλλος… διακοπές(vid)

Το Περιστέρι έχει...συμμαζευτεί και πατάει το γκάζι εν όψει πλέι οφ και το επιβεβαίωσε σήμερα στον εντός έδρας αγώνα με τον Αρη. Το 82-65 σήμανε το φινάλε της χρονιάς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που έχασε τις λιγοστές ελπίδες που είχε για να μπει στα πλέι οφ. Οι διαφορές των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλες, σε βάθος, λύσεις και ενέργεια, φάνηκαν όσο περνούσε ο χρόνος και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του Αρη το αποτέλεσμα ήταν... μονόδρομος. Το Περιστέρι στην πρώτη φάση των πλέι οφ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Προμηθέα.

Ο Αρης κατάφερε να κρατήσει ελεγχόμενο το τέμπο του αγώνα γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος έχει περισσότερες λύσεις και δημιούργησε συνθήκς ντέρμπι. Το δεκάλεπτο ήταν 20-18 και το ημίχρονο 39-35, με το Περιστέρι να βρίσκει διαφορετικούς πρωταγωνιστές ανα διαστήματα. Τζόουνς, Πέτεγουει, Μακλιν το οδήγησαν ενώ κυριαρχούσε και στα ριμπάουντ. Ο Αρης παρότι είχε 1/11 τρίποντα, έβρισκε λύσεις και δεν επέτρεπε στον αντίπαλο να ξεφύγει. 

Προσωπικοί πόντοι από τον Χόρχε Γκουτιέρες έδωσαν στο Περιστέρι έναν ακόμα πρωταγωνιστή στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και πρώτη φορά διψήφια διαφορά52-42.
Το Περιστέρι είχε βρει καλό ρυθμό, ο Αρης ξέμενε και από δυνάμεις εκτός από λύσεις και το 61-44 στο 28' έδειχνε ότι η πλάστιγγα είχε γείρει οριστικά.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ