18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Έγινε η “πρώτη” (pics)

 Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Περιστερίου να ξεκινούν νωρίς με τα προκριματικά του Basketball Champions League τον Σεπτέμβριο και γενικότερα με μία απαιτητική χρονιά για την ομάδα να βρίσκεται στον ορίζοντα, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι παίκτες του πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην "πρώτη" του Περιστερίου, παρόντες ήταν οι Τζος Χάγκινς, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κατσίβελης, Ίαν Μίλερ, Χρήστος Σαλούστρος, Τσαντ Μπράουν, Γιανίκ Μορέιρα, Τζουλιάνο Τόλα, Ηλίας Μανιάς και Κώστας Παπαδημητρίου. Τη Δευτέρα (9/8) ενσωματώνονται οι Γιάννης Ευσταθιάδης, Γιάννης Φύτρος και Βαγγέλης Ζούγρης, που είναι σε υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων. Ακόμη, θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας οι έφηβοι Νίκος Φίλιππας και Σωτήρης Σταυρακόπουλος.

Ο Χρήστος Σαλούστρος θα αποτελέσει τον αρχηγό της ομάδας, ενώ ο δεύτερος αρχηγός θα είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο κόουτς της ομάδας Σωτήρης Μανωλόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στις πυρκαγιές που πλήττουν την Ελλάδα και εν συνεχεία να μιλήσει για τη νέα αγωνιστική σεζόν που περιμένει το Περιστέρι.

Αναλυτικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε:

Για τις πυρκαγιές:

«Ξεκινάμε σήμερα τη νέα μας προσπάθεια για τη σεζόν που έρχεται, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Η χώρα μας περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο και εύχομαι να την ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τις λιγότερες απώλειες. Πιστεύω ότι όλοι μαζί πρέπει να ενωθούμε, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».

Για την ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ιδιαίτερα στην Εθνική ομάδα του πόλο που βρίσκεται στον τελικό. Να τους πω ότι μας κάνουν υπερήφανους και μας δίνουν λίγη χαρά ειδικά αυτή την περίοδο».

Για τη νέα χρονιά:

«Με τη βοήθεια της διοίκησης έχουμε φτιάξει μια ομάδα με ταλέντο, με καλούς παίκτες και αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ομάδα. Γιατί ο πρώτος μας στόχος είναι τα προκριματικά του Basketball Champions League. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό τον σκοπό. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να προκριθεί και να είναι στους ομίλους της διοργάνωσης».

Για τη φιλοσοφία της ομάδας:

«Αυτή η ομάδα θα δουλέψει σκληρά και στόχος μας είναι κάθε ημέρα να γίνεται καλύτερη. Η φιλοσοφία μας είναι να παλεύουμε για κάθε μπάλα και κάθε κατοχή! Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σκληροί, ξεκινώντας από την άμυνά μας, και στην επίθεση να παίζουμε έξυπνα. Αν μπορούμε να βρούμε σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα της επίθεσης θα το κάνουμε, διαφορετικά θα παίζουμε πιο στοχευμένα».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ