16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Περισσότεροι οι “μόνιμοι” στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε αλλαγές με βασικότερη αυτή της τεχνικής ηγεσίας μετά από μια τετραετία με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Αυτή η αλλαγή και όχι μόνο έχει οδηγήσει περισσότερους "ερυθρόλευκους" στο να κλείσουν θέση... διαρκείας στο ΣΕΦ. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ήδη έχει ξεπεραστεί ο περσινός αριθμός καρτών διαρκείας. Για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 έχουν ήδη δοθεί 4.621. Την περίοδο 2017-18 είχαν διατεθεί συνολικά 4.550 διαρκείας.
Όσοι επιθυμούν να κλείσουν την δική τους "μόνιμη" θέση στο ΣΕΦ έχουν ακόμη περιθώριο ως τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (19/10).
Ο νέος στόχος του Ολυμπιακού είναι τα 5.00ο διαρκείας κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει ρεκόρ πωλήσεων των τελευταίων εννιά ετών. Αριθμός που απέχει από την καλύτερη όλων των εποχών που ήταν τα 8.900 την περίοδο 2008-09.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για την διάθεση των εισιτηρίων, αλλά και για τα Euroleague Pass που αφορούν μόνο τους αγώνες της Ευρωλίγκας:
"Οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας συνεχίζονται, ενώ παράλληλα έχουν τεθεί στην διάθεση του κοινού, τόσο τα Euroleague Pass -που αφορούν περιορισμένο αριθμό πολύ καλών θέσεων πίσω από τους πάγκους και περιλαμβάνουν των 14 εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας-, όσο και τα μεμονωμένα εισιτήρια ανά αγώνα για όλα τα εντός έδρας ματς της Ευρωλίγκας. Το τελευταίο δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους μας να αγοράσουν από τώρα το εισιτήριο τους για τον αγώνα της επιλογής τους, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας διεξαγωγής του και να κλείσουν από νωρίς τη θέση τους στο ΣΕΦ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.olympiacosbc.gr"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ