23.8 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Περιμένουν sold out στη Νίμπουρκ

Με «όπλο» την έδρα της θα παραταχθεί η Νίμπουρκ στο δεύτερο αγώνα της με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Οι Τσέχοι, που κέρδισαν με διαφορά δέκα πόντων στο ΟΑΚΑ, θα υποδεχθούν την «Ένωση» στη «CEZ Sportovni Hala» (14/03, 19.30) με στόχο την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πέρυσι αποκλείστηκαν από τη Σάσαρι, φέτος όμως έχουν το «πάνω χέρι» στον επαναληπτικό μετά το «διπλό» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

«Έχουμε την εμπειρία, από την περσινή συμμετοχή μας. Πέρυσι έπρεπε να καλύψουμε το -22 της ήττας μας στη Σαρδηνία, φέτος όμως η κατάσταση είναι διαφορετική», ανέφερε ο 28άχρονος φόργουορντ Βόιτεχ Χρούμπαν, για να προσθέσει: «Παίζουμε στην έδρα μας. Ελπίζουμε να γίνει sold out, εξάλλου ολόκληρη η πόλη ασχολείται με το παιχνίδι. Θέλουμε ο κόσμος μας να μας "σπρώξει" μπροστά, φέτος δεν χρειάζεται να καλύψουμε κάποια διαφορά, ο αντίπαλός μας δεν έχει "μαξιλάρι" όπως πέρυσι». Οι Τσέχοι, όπως αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους, περιμένουν στο κλειστό να βρεθούν και «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι.

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ