21.9 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Περιμένουν τους απόντες στο Ρέθυμνο

Με την επιστροφή των Χάρη Γιαννόπουλου και Στέφαν Μούντι, το Ρέθυμνο θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τη δύσκολη αναμέτρησή του στο Λαύριο.

Ο 28άχρονος φόργουορντ έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από θλάση στο δικέφαλο, αμφότεροι όμως αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις των Κρητικών τη Δευτέρα (26/02) στο «Μελίνα Μερκούρη» για να θέσουν ξανά εαυτόν στη διάθεση του Νίκου Βετούλα εν όψει του σαββατιάτικου (03/03, 16.30) εκτός έδρας ματς με τους «κυανοκίτρινους», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Το Ρέθυμνο έχει την Κυριακή (25/02) ρεπό. Το Σάββατο (24/02) βρέθηκε στη Χαλκίδα και αντιμετώπισε στο «Τάσος Καμπούρης» την Κύμη, σε φιλικό, γνωρίζοντας την ήττα με 85-65. Ο Πατρινός κόουτς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό των παικτών τους και να προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα, με το τελικό αποτέλεσμα να περνάει -όπως είναι φυσικό- σε δεύτερη μοίρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ