21.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Περιμένοντας τον Σαββίδη

Η γενική συνέλευση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης χωρίς να δρομολογήσει κάποια εξέλιξη, αφού είναι φανερό πως όλα εξαρτώνται από το αν θα βοηθήσει ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτή την απάντηση έδωσαν επί της ουσίας τα μέλη της πρσωρινής διοίκησης στους εκπροσώπους των οπαδών, που ήταν παρόντες στη συνέλευση.

Σύμφωνα με την ενήμερωση της διοίκησης, ο Σαββίδης είναι ενήμερος για τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ και τη συνολική κατάσταση που επικρατεί σε αυτήν και μόλις πάει στη Θεσσαλονίκη (αναμένεται τις προσεχείς ημέρες), θα επιδιωχθεί κάποια συνάντηση μαζί του ώστε να δώσει και μια απάντηση σχετικά με το αν και με ποιον τρόπο θα στηρίξει οικονομικά την ομάδα μπάσκετ.

Τα χρέη της ΚΑΕ ανέρχονται σε ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. Ευρώ (παλιές οφειλές και χρέη προς το Δημόσιο), ενώ έπεσε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο υπαγωγής της εταιρείας στη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων, που νομοθέτησε αυτές τις μέρες η κυβέρνηση. 

Παρών ήταν και ο Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και οι Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Χρήστος Καραμπέρης και φυσικά ο πρόεδρος της μεταβατικής διοίκησης Άρης Καρακούσης, η θητεία της οποίας λήγει στις 6 Σεπτεμβρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ