16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Περιμένει Σεραφέν ο Κολέ

Καθυστερεί να ανακοινώσει δωδεκάδα ο Βενσάν Κολέ, καθώς περιμένει πρώτα να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες.

Η Εθνική Γαλλίας, αντίπαλος της Ελλάδας στον Α’ Όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2017 που θα λάβει χώρα στο Ελσίνκι, θα ταξιδέψει με δεκατρείς παίκτες στο Βερολίνο για το τελευταίο φιλικό της στο πλαίσιο της προετοιμασίας της με αντίπαλο τη Γερμανία (27/08). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμα στους «εκλεκτούς» του για την τελική σύνθεση, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών που έπληξαν τους παίκτες του έφεραν πίσω τον προγραμματισμό του.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ της Μπαρτσελόνα αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και αποκλείστηκε από το τουρνουά της Τολούζ, στο οποίο οι «τρικολόρ» τέθηκαν αντιμέτωποι με το Βέλγιο, το Μαυροβούνιο και την Ιταλία. Αν και αναμενόταν να επιστρέψει μετά τα φιλικά παρέμεινε εκτός προπονήσεων, καθώς το πρόβλημα δεν υποχώρησε. Τώρα, ο Γάλλος προπονητής περιμένει να δει την κατάστασή του, ώστε να διαπιστώσει εάν είναι σε θέση να τον υπολογίζει για το Ευρωμπάσκετ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον επίσης προερχόμενο από τραυματισμό Αντουάν Ντιό, ο οποίος προπονείται πλέον κανονικά, αλλά παραμένει άγνωστο το επίπεδο ετοιμότητάς του εν όψει των επίσημων ματς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ