16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Περικοπές 50% στη Μπάμπεργκ, αρνήθηκε τη μείωση ο αρχηγός!

Η Μπάμπεργκ δεν άντεξε τις συνέπειες που προκάλεσε στο πέρασμα της η πανδημία και για να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις των εποχών αποφάσισε να μειώσει τους μισθούς των παικτών και του τεχνικού επιτελείου κατά 50%, με τον αρχηγό του συλλόγου Ελάιας Χάρις να αρνείται.

Η Γερμανία έχει «πληγεί» από την πανδημία του κορονοϊού μετρώντας εκατοντάδες θύματα και χιλιάδες κρούσματα με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να βρίσκεται στον... αέρα τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου μέχρι να βγει κάποια οριστική απόφαση.

Όμως η διοίκηση της Μπάμπεργκ για να αντέξει τις τεράστιες οικονομικές ζημιές πρότεινε να μειωθούν οι μισθοί των μελών του γερμανικού συλλόγου κατά 50%, κάτι που έγινε απ' όλους δεκτό εκτός από τον αρχηγό Ελάιας Χάρις.

Ο πρόεδρος της Μπάμπεργκ, Μίκαελ Στότσεκ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι υποστηρίζουν την ομάδα μας στην τρέχουσα κρίση και δέχθηκαν αυτό το αναπόφευκτο μέτρο. Είμαι όμως πολύ απογοητευμένος από τον αρχηγό μας, Ελάιας Χάρις, που δεν λειτούργησε ως πρώτο κι ήταν ο μόνος που αρνήθηκε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ