35.1 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Περιζήτητος στην Ανατολή ο Κρις Πολ

Ο Κρις Πολ αν και διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του απέδειξε ότι μπορεί να ηγηθεί σε μία ομάδα και έχει ανοίξει ήδη την... όρεξη αρκετών ομάδων ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε άθελά του μέσω ανταλλαγής το περασμένο καλοκαίρι στους Θάντερ και παρά τις αμφισβητήσεις που επικρατούσαν κατάφερε να ταιριάξει άψογα με το υπόλοιπο νεανικό σύνολο του Μπίλι Ντόνοβαν και να οδηγήσει τον οργανισμό στα πλέι οφ όπου αποκλείστηκαν στο Game 7 από τους Ρόκετς.

Αυτές οι εμφανίσεις δεν έμειναν απαρατήρητες και ήδη αρκετές ομάδες, ειδικά από την Aνατολική περιφέρεια έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα. Οι τρεις ομάδες που επιθυμούν να θυσιάσουν αρκετά ανταλλάγματα ώστε να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Κρις Πολ είναι οι Νικς, οι Σίξερς του Ντοκ Ρίβερς και οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σίγουρα η υπόθεσή του Πολ δεν είναι εύκολη και το συμβόλαιό του αρκετά "τσουχτερό" καθώς αναμένεται την επόμενη σεζόν να... καπαρώσει 41 εκατ. δολάρια. Πάντως ο γκαρντ των Θάντερ έχει εκφράσει δημόσια την προτίμησή του να συνεχίσει σε ομάδα που στοχεύει στο πρωτάθλημα καθώς τα χρονικά περιθώρια για τον ίδιο να στενεύουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ