17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Περδικάρης, Νικολαΐδης, Χουγκάζ και Σκιαθίτης για Εθνικό

Ο Εθνικός φουλάρει για την ενίσχυση του, και έτσι έχει κάδρο τέσσερις παίκτες, στους οποίους μπορεί να στηριχθεί ο προπονητής του, Θεόδωρος Παλαιοχωρίτης.

Ο πρώτος είναι ο Ανδριανός Περδικάρης, ο οποίος αν και είχε ανακοινωθεί από τον Κόροιβο, θέλησε να επιστρέψει στην Αττική για προσωπικούς του λόγους, και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά, δίνοντας τις λύσεις μέσα στην ρακέτα. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ βοήθησε τα μέγιστα την περσινή σεζόν την Αγία Παρασκευή να παραμείνει στην Γ’ Εθνική, έχοντας 16,2 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ έχει παρουσία σε Ιωνικό Νικαίας, Δούκα, Ηλυσιακό και Ακράτα.

Μια πολύ καλή λύσει στην περιφερειακή γραμμή, είναι ο πολύπειρος, Μάκης Νικολαΐδης, ο οποίος κουβαλάει μια πολύ μεγάλη καριέρα πίσω του. Ο 40χρονος γκαρντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά πριν δυο σεζόν στην Σαντορίνη και στην Γ' Εθνική, ενώ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά βρίσκεται και ο Μάριος Σκιαθίτης. 0 26χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την σεζόν που μας άφησε στον Εθνικό, έχοντας 9 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Α2, και μετά την προσωρινή του συμφωνία με το Αιγάλεω, είναι κοντά στην επιστροφή του.

Τέλος, στο κάδρο υπάρχει και ο Ρόμπερτ Χουγκάζ (2,03, 18 ετών), ο οποίος δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και να ενισχύσει τον Εθνικό τη νέα σέζον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ