17 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Περδικάρης: «Μεγάλη νίκη, σέβομαι τον Παπάγου»

Ο Ιωνικός Νικαίας συνέχισε την προέλασή του στον Νότο της Β' Εθνικής και πήρε μια περιπετειώδη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Παπάγου, κερδίζοντας 65-64 στην παράταση! Το basketa.gr μίλησε με τον πρώτο σκόρερ των Νικαιωτών (14.9 πόντους), Ανδριανό Περδικάρη για τον τρόπο που ήρθε αυτός ο θρίαμβος, την πορεία της ομάδας του Μάριου Γούναρη αλλά... και την μέχρι τώρα εμπειρία του στα ελληνικά γήπεδα, μετά τον επαναπατρισμό του από το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδριανού Περδικάρη:

-Μεγάλη νίκη για τον Ιωνικό στο "Σαλούν", ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, πως αισθανθήκατε στα τελευταία δευτερόλεπτα;

Πήραμε μια σημαντική νίκη σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο από τις ποιοτικότερες ομάδες της Β' Εθνικής, αν όχι τις πιο ποιοτικές. Είχαμε το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Παπάγου με την βοήθεια του κόσμου του κι ένα μεγάλο σουτ γύρισε το ματς, ωστόσο ήμασταν εμείς που χαρήκαμε στο τέλος.

- Θα μπορούσαν οι βολές να κρίνουν τον αγώνα; Παραλίγο να κοστίσουν στον Ιωνικό.

Οι βολές παίζουν μεγάλο ρόλο, πόσο μάλλον σε τέτοιο παιχνίδι με αντίπαλο μια ιστορική ομάδα. Μετράει πολύ η ψυχολογία στις βολές, εμείς είχαμε μεγάλη νευρικότητα, ευτυχώς όμως καταφέραμε να πάρουμε το ματς.

-Ποια είναι η γνώμη σου για την διαιτησία του αγώνα, δεδομένων των παραπόνων που είχε ο Ιωνικός;

Δεν θέλω να σταθώ στην διαιτησία. Σε αγώνα Παπάγου-Ιωνικού δεν αξίζει να μιλά κανείς για αποφάσεις των διαιτητών, καθώς πρόκειται για δύο πολύ ιστορικά σωματεία. Σέβομαι απόλυτα τον Παπάγου, που έχει στον πάγκο του έναν προπονητή με τεράστια εμπειρία.

-Προλαβαίνει ο Ιωνικός να φτάσει στην άνοδο, με εννιά αγωνιστικές να απομένουν;

Προχωράμε βήμα-βήμα, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και δεν θέλω να αναφερθώ σε σενάρια ανόδου. Ο Ιωνικός είχε μεγάλες αποκλίσεις στο παιχνίδι του στο πρώτο μισό της σεζόν, καθώς άργησε να βρει την χημεία του με τους νεοφερμένους παίκτες. Πρόκειται για μια μεταβατική χρονιά στην οποία έγιναν και αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

-Έχουν περάσει δύο χρόνια και κάτι... από την επιστροφή σου από το κολέγιο Franklin. Πως είναι η εμπειρία σου μέχρι στιγμής;

Είμαι ευχαριστημένος, δεν το κρύβω. Όσο για το κολέγιο, επέλεξα πανεπιστήμιο δεύτερης κατηγορίας παρά το γεγονός ότι είχα προτάσεις και από κολέγια της πρώτης. Θέλω στην ομάδα που είμαι να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο και να παίζω αρκετά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ