19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Περίπατος Προμηθέα με τον μισό ΠΑΟΚ

Πιο εύκολο δεν μπορούσε να φναταστεί ο Προμηθέας το πρώτο του βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ. Βρίσκοντας απέναντί τους τον αποδεκατισμένο ΠΑΟΚ, με έξι επαγγελματίες και τρεις έφηβους, οι Πατρινοί που είχαν όρεξη και ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έφτασαν με άνεση στο 81-66, έκαναν το 1-0 και θέλουν άλλη μια νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι δύο αντίπαλοι δεν γίνεται να μπουν σε ζυγαριά, αφού ο μεν Προμηθέας ήταν πλήρης και ο Γιατράς είχε ευκαιρίες για να δώσει χρόνο και να δομκιμάσει συστήματα, ο δε ΠΑΟΚ απλά προσπαθούσε να κάνει συντήρηση για να αντέξει κούραση και φθορά και να βγάλει το παιχνίδι όντας αξιοπρεπής απέναντι σε λάθη που δεν αφορούν το αγωνιστικό τμήμα, αλλά αυτό τα... πληρώνει και με άσχημο τρόπο.

ΘΛΙΨΗ: Φέρνοντας στην σκέψη την εικόνα του ΠΑΟΚ όταν... λειτουργούσε και την δουλειά που είχαν παρουσιάσει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του, μόνο θλίψη μπορεί να σε πιάσει με την κατάντια που επέτρεψαν κάποιοι να επέλθει και την εικόνα διάλυση που επικρατεί, παρότι οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν να παλεύουν.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ