11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Περίπατος» παραμονής για τον Άρη κόντρα στον Ήφαιστο

Ο Άρης δεν άφησε περιθώρια στον Ήφαιστο Λήμνου και τον νίκησε εύκολα με 88-77, παραμένοντας ζωντανός στη μάχη της παραμονής στην Basket League.

Οι «κίτρινοι» ανέβηκαν στους 26 βαθμούς κι έχουν ρεκόρ 6-14, ενώ οι ηττημένοι έφτασαν τους 31 βαθμούς (11-9) κι έχασαν έδαφος στη μάχη που δίνουν για είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Σάββα Καμπερίδη έδειξαν τις προθέσεις τους και ξέφυγαν 24-11 στο 10', ενώ στο ημίχρονο είχαν αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά τους (42-21).

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ήταν ανώτεροι στο τρίτο δεκάλεπτο μειώνοντας τη διαφορά (63-52, 30'), όμως ο Άρης διατήρησε το προβάδισμα κι έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη.

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ: Ο Κεν Μπράουν βγήκε μπροστά για τους γηπεδούχους και ηγήθηκε με 22 πόντους, ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς, με τον έμπειρο σέντερ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με double double, καθώς σταμάτησε στους 13 πόντους και τα 14 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους ξεχώρισαν ο Μάρκους Γκίλμπερτ και Τζέρι Σμιθ οι οποίοι σημείωσαν από 18 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Σ' ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για τον Άρη έπαιξε ρόλο το πάθος με το οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες του κι αυτό δεν είναι κάτι που φαίνεται στα στατιστικά. Ωστόσο σούταραν και με πολύ καλό ποσοστό στα τρίποντα (12/25, 48%) και ήταν καλύτεροι και στα ριμπάουντ (41-35).

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ