22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Περίπατος με… παρά λίγο κατοστάρα

Στο πρώτο φιλικό μετά την επιστροφή από το Μέτσοβο ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα. Κέρδισε με άνεση στο ΣΕΦ το Ρέθυμνο (99-66), το οποίο έπαιζε για πρώτη φορά φιλικό στη διάρκεια της δικής του προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός επέβαλε από το πρώτο δευτερόλεπτο το παιχνίδι του και εκμεταλλευόμενο τον γρήγορο ρυθμό, στον οποίον αρέσκεται η κρητική ομάδα, έτρεξε αρκετά και εμφάνισε μεγάλη επιθετική ευχέρεια, όπως φανερώνει η... παρά λίγο κατοστάρα. Ήταν μάλιστα τόσο εντυπωσιακό το ξεκίνημα των «ερυθρολεύκων, ώστε στο πρώτο δεκάλεπτο είχε ήδη πετύχει 39 πόντους (σκορ 39-18), ξεχνώντας ουσιαστικά να αστοχήσει!

Στη συνέχεια, όπως ήταν φυσικό, έκοψε κάπως το ρυθμό του, αφού δεν ήταν δυνατό να παίζει έτσι σε όλο τον αγώνα, όμως διατήρησε την καθολική υπεροχή, καθώς δεν παραμελούσε την άμυνά του.

Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι έλειπαν οι έξι από τους επτά διεθνείς του Ολυμπιακού (Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς, Τίμα) και μόνον ο Βεζένκοφ ήταν κανονικά παρών. Εκείνος, πάντως, που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ζακ Λεντέι, ο οποίος σκόραρε 30 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 39-18, 58-31, 77-46, 99-66.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ