15.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Περήφανος μπαμπάς ο Αντόνιο Ντέιβις (vids)

Διαφορετική ήταν η χθεσινή μέρα, ή αν θέλετε το... ξημέρωμα για τον Αντόνιο Ντέιβις. Τον θυμάστε; Ο σέντερ που έπαιζε στον Παναθηναϊκό, τότε, στη Λεωφόρο μετά τον Έντγκαρ Τζόουνς και δεν σταμάτησε να εντυπωσιάζει από την πρώτη μέρα που έβαλε τα πράσινα, μέχρι τις ημέρες που ήταν ο ηγέτης των Τορόντο Ράπτορς και τη μέρα που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Τώρα είναι η σειρά ενός άλλου μέλους της οικογένειας, της κόρης του Κέιλα να γράψει ιστορία!

 

Η Κέιλα Ντέιβις έγινε επιλογή στο νούμερο 10 του ντραφτ του WNBA, λίγες μέρες ουσιαστικά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NCAA με το Σάουθ Καρολάινα της Ντον Στάλεϊ. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε άφησε το Τζόρτζια Τεκ, έμεινε ένα χρόνο εκτός, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί και επιβραβεύτηκε με μια εκπληκτική χρονιά και έναν τίτλο.Και τώρα με την επιλογή στο ντραφτ.

Η Ντέιβις είναι 1.86, είναι γκαρντ και επιλέχθηκε από το Ντάλας και απένειμε τα εύσημα και στον μπαμπά Αντόνιο: "Ήταν δίπλα μου πάντα, ήταν ο προπονητής μου και αυτός ήταν που μου είπε από πολύ νωρίς πως όντας τόσο ψηλή για γκαρντ, θα έπρεπε να μάθω να παίζω και χαμηλά, να μάθω να ποστάρω, που ήταν ένα μεγάλο αβαντάζ για μένα. Είναι ο πατέρας μου, ήταν ο προπονητής μου, είναι πάντα δίπλα μου".

H Κέιλα έχει και έναν δίδυμο αδελφό, ο οποίος επίσης παίζει μπάσκετ στο NCAA, τον AJ Davis. Όπως η αδελφή του πήρε και αυτός μεταγραφή στα μισά της πορείας του στο κολλεγιακό πρωτάθλημα, αφήνοντας το Τενεσί για την Κεντρική Φλόριντα.

Πάντως εκτός από το μπάσκετ, να πούμε εδώ πως η Κέιλα Ντέιβις, εντυπωσιάζει και με τον κύβο του Ρούμπικ...

Για την ιστορία να πούμε και τις 10 πρώτες αθλήτριες που άκουσαν το όνομά τους στο ντραφ του WNBA

1.Κέλσι Πλαμ (Σαν Αντόνιο)

2.Αλέινα Κόουτς (Σικάγο)

3.Έβελιν Άκατορ (Ντάλας)

4.Αλίσα Γκρέι (Ντάλας)

5.Νία Κόφεϊ (Σαν Αντόνιο)

6.Σατόρι Ουόκερ Κίμπροου (Ουόσινγκτον)

7.Μπρίντι Σάικς (Ατλάντα)

8.Μπρίον Τζόουνς (Κονέκτικατ)

9.Τόρι Γιανκόνσκα (Σικάγο)

10.Κέιλα Ντέιβις (Ντάλας)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ