21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

«Περήφανοι για την πορεία και την αξιοπρέπεια μας» (pic)

Η Πεντέλη δεν κατάφερε για δύο μόλις πόντους (σ.σ. διαφορά αγώνων με Έσπερο Λαμίας) να πάρει την άνοδό της για τη Β' Εθνική, με τη διοίκηση του συλλόγου να εκφράζει την υπερηφάνεια της στον απολογισμό της, για τους αγώνες που έχουν δοθεί εκ μέρους της ομάδας, εκτοξεύοντας παράλληλα «πυρά» προς διάφορες κατευθύνσεις με την αναφορά σε «παρασκήνια», καθώς και σε εκείνη της παρακολούθησης της υπόθεσης που έχει προκύψει, μετά τα επεισόδια στον εντός έδρας αγώνα με τον Έσπερο Καλλιθέας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ένα ακόμη πρωτάθλημα Γ' Εθνικής,το έκτο για την ομάδα μας, τελείωσε.

Η ομαδα μας τερμάτισε τρίτη ισοβαθμοντας με το δευτερο ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ χάνοντας τη δεύτερη θέση για δύο πόντους στο goal average.

Συγχαίρουμε τους παίκτες μας και το προπονητικό team της ομάδας μας για την προσπάθεια τους,το εξαιρετικό κλίμα και το εξαιρετικό Μπάσκετ που επαιξαν.Είμαστε περήφανοι για την πορεία πρωταθλητισμού που ακολουθούμε τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόμενοι με αξιοπρέπεια ΜΕΣΑ στους αγωνιστικούς χωρους, χωρίς σκοπιμότητες και παρασκηνια. Καλούμε τους παίκτες μας σε εγρηγορση για τον αγωνα κατάταξης (μπαραζ) με την τρίτη ομάδα του 1ου ομίλου ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ για την τρίτη θέση της γενικής κσταταξης που μπορεί να δώσει ευκαιρία ανόδου αν και εφ'όσον υπάρξει κάποια συγχώνευση η αποχώρηση ομάδας από ανώτερη κατηγορία.

Η Διοικηση με τη σειρά της θα παρακολουθεί την έκδοση της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής. Της Ομοσπονδίας για τα επεισοδια με τραυματισμο που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και θα υπερασπισει τα συμφέροντα του Σωματείου με όλα τα νόμιμα μέσα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ