23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Πενταπλή» ανανέωση για Μεγαρίδα

Η Μεγαρίδα ετοιμάζεται για μία ανταγωνιστική παρουσία στη Γ' Εθνική, διατηρώντας το βασικό της «κόρμο» που είχε οδηγήσει στο θρίαμβο στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, αφού θα κρατήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τους Νίκο Κοντόπουλο, Σωτήρη Μαρούγκα, Γιάννη Ζακυνθινό, Βαγγέλη Μπαλάφα και Αλέκο Πέτρουλα.

Οι δυναμικές κινήσεις της Μεγαρίδας, ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στην επόμενη Γ' Εθνική, καίτοι νεοφώτιστη, συνδυάζονται και από την παραμονή του «νευραλγικού» κομματιού του ρόστερ, το οποίο είχε φέρει την εξαιρετική πορεία και την άνοδο της ομάδας από την Α' ΕΣΚΑΝΑ. Ο σύλλογος των Μεγάρων, αναμένεται να ξεκινήσει από μία ανανέωση συνεργασίας με πέντε παίκτες, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον «κορμό» του θριάμβου.

Ο αρχηγός Νίκος Κοντόπουλος και ο υπαρχηγός Σωτήρης Μαρούγκας, αρχικά, πρέπει να θεωρείται πως δεδομένα θα παραμείνουν. Αποτελούν αναπόσπαστα στελέχη, όπως και ο Γιάννης Ζακυνθινός, που είχε αφήσει τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για να στηρίξει το όραμα της Μεγαρίδας. Από τη δική τους πλευρά, τόσο ο Βαγγέλης Μπαλάφας όσο και ο Αλέκος Πέτρουλας, φαίνεται πως θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην ομάδα, όντες πολύ κοντά επίσης στην ανανέωση. Ο προερχόμενος από άνοδο με το Μαρούσι στην Α2 το 2017 και ο πολύπειρος σέντερ, αποτελούν επίσης προτεραιότητες για την επόμενη πρόκληση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ