20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πεντέλη – Εθνικός Πειραιά : Αποχαιρετούν με συγκίνηση τον Γιώργο Λιόση

Η είδηση του θανάτου του προέδρου της Ένωσης Ιλίου, Γιώργου Λιόση, ο οποίος έφυγε «νικημένος» από τον  κορονοϊό, προκάλεσε συγκίνηση, και έτσι Πεντέλη και Εθνικός Πειραιά με ανακοινώσεις τους, θέλησαν να συλλυπηθούν την οικογένεια του, και τους οικείους του.

Αναλυτικά :

«-Η Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ με λύπη αποχαιρετά τον αγαπητό φίλο Γιώργο Λιόση, πρόεδρο του αδελφικού Σωματείου ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ. Αποχαιρετουμε έναν άνθρωπο που είχε πάντα ένα χαμόγελο για όλους, ακόμη και για τους αντιπάλους της αγαπημένης του ομάδας.
Έφυγε νωρίς λαβωμένος από τον covid-19 ενώ είχε να προσφέρει πολλά στον αγαπημένο του Σύλλογο και στη τοπική Αυτοδιοίκηση που υπηρέτησε για πολλά χρόνια.
Αιώνια η μνήμη του.

-«Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Λιόση, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον Κορονοϊό, βυθίζοντας σε πένθος το χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού. Ο έμπειρος παράγοντας με μεγάλη προσφορά στο άθλημα, είχε συνδεσει το όνομα του από το 2002 με την Ένωση Ιλίου που ήταν και η μεγάλη του αγάπη... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ