25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πενθούν Ατρόμητος και ΕΣΚΑΝΑ

Την οδύνη τους για την απώλεια του Τάσου Κάντα εξέφρασαν ο Ατρόμητος και η ΕΣΚΑΝΑ, μέσω συλλυπητήριων ανακοινώσεων.

Ο πρώην πρόεδρος των Πειραιωτών έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη άπαντες στην ομάδα, αλλά και ολόκληρο το ερασιτεχνικό μπάσκετ. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο (24/02, 12.00) από τον ιερό ναό του Αγίου Ελευθερίου Καμινίων και η ταφή του θα ακολουθήσει στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου: «Η οικογένεια του Ατρόμητου πενθεί για τον πρώην Πρόεδρο Τάσο Κάντα που έφυγε παρά πολύ νωρίς... δυστυχώς. Πρόσφερε τα μέγιστα στην αναγέννηση του Συλλόγου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του. Σίγουρα θα είναι πάντα μαζί μας. Καλό ταξίδι, Φίλε και Πρόεδρε».

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ: «Μεγάλη απώλεια για το ερασιτεχνικό μπάσκετ ήταν η πρόσφατη απώλεια του πρώην προέδρου του Ατρομήτου Τάσου Κάντα. H εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 24.02.18 στις 12.00 στον ιερό ναό Αγ. Ελευθερίου στα Καμίνια στον Πειραιά. Η ταφή θα ακολουθήσει στο 3ο νεκροταφείο στη Νίκαια (Άσπρα Χώματα). Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζει στην οικογένειά του τα βαθιά του συλλυπητήρια και θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες του Ατρομήτου γα το επόμενο δεκαήμερο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ