15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πεναρόγια: «Να κερδίσουμε ακόμα ένα ματς»

Έτοιμη να κάνει το back-to-back στο Basketbal Champions League είναι η Σαν Πάμπλο Μπούργος που ξεπέρασε το εμπόδιο της Στρασμπούρ και στον τελικό θα βρει μπροστά της την Καρσίγιακα. Ο Χοάν Πεναρόγια ξέρει ότι όλα μπορούν να συμβούν σε ένα ματς, αλλά ξέρει πόσο πολύ θέλει η ομάδα αυτή τη νίκη που θα τους φέρει ένα ακόμα τρόπαιο.  

Αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε: «Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν κακο, δεχτήκαμε πολλούς αιφνιδιασμούς, αλλά στο υπόλοιπο ματς νομίζω ότι το παιχνίδι ήρθε στα μέτρα μας. Θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή. Η ομάδα μου έχει καρδιά και έχουμε τεράστια θέληση να κερδίσουμε ακόμα ένα ματς.

Έχουμε έναν πολύ ικανό αντίπαλο μπροστά μας, αλλά θέλουμε όσο τίποτα να κερδίσουμε ακόμα ένα ματς. Οι παίκτες είναι έξυπνοι και ξέρουν να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Τους είπα στο ημίχρονο ότι πρέπει να διασκεδάσουν περισσότερο. Δεν σκέφτομαι αυτά που έχουμε κάνει, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις που έχουμε στο BCL και στην ACB».

Με τη σειρά του ο Ντέγιαν Κράβιτς ανέφερε: «Δεν παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και στα αποδυτήρια μιλήσαμε μεταξύ μας, βγήκαμε με πολλή ενέργεια και καταφέραμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Θα είναι μία τεράστια επιτυχία για εμένα να κατακτήσω τρίτη συνεχόμενη φορά τον τίτλο, αλλά δεν ειναι κάτι που το σκέφτομαι τώρα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να διατηρήσουμε τον τίτλο στην πόλη μας, για τον κόσμο μας, για την πόλη για όλους. Μας είπε ο κόουτς ότι το πιο καλό πράγμα που συνέβη στο πρώτο ημίχρονο ήταν το γεγονός ότι ήμασταν μόλις έξι πόντους πίσω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ