20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πειστικός Άρης στη Λάρισα (pics)

Σε φιλικό που έγινε στη Λάρισα ο Άρης επικράτησε με 81-62 του Φάρου ΓΣΛ, παίζοντας καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπρετ Πετγουέι ήταν τραυματίας και δεν ταξίδεψε καν στη Λάρισα με τον Άρη, ενώ ο Παναγιώτης Γιαννάκης χρησιμοποίησε για μικρό χρονικό διάστημα την Ουίβερ, διότι κι αυτός αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στη μέση.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Ο Άρης προηγήθηκε με 35-23 αλλά κάποια λάθη έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να “ροκανίσουν” τη διαφορά και να ισοφαρίσουν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (36-36).

Ο Αρης επέβαλε το ρυθμό του στο δεύτερο μέρος, έπαιξε πολύ καλύτερη άμυνα, ήταν πιο αποτελεσματικός στην επίθεση και εύστοχος από την περιφέρεια, “χτίζοντας “ και πάλι ένα διψήφιο προβάδισμα στα τέλη της τρίτης περιόδου. Η διαφορά έφτασε και τους 16 πόντους (44-60) στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου, αλλά και τους 19 (60-79), δυο λεπτά πριν τη λήξη, ενώ η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ως το τέλος και ο Άρης πήρε άνετα τη νίκη. με τους παίκτες του ΑΡΗ να έχουν επιβάλλει τον ρυθμό τους και να φτάνουν στη φιλική νίκη επί της ομάδας της Λάρισας.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 36-36 (ημ.), 44-57, 62-81.

ΑΡΗΣ (Παναγιώτης Γιαννάκης): Βον 11(1), Φλιώνης 8(2), Τσαϊρέλης 10(1), Πουλιανίτης 3(1), Δίπλαρος, Χρηστίδης 12, Μούρτος 8(1), Αθηναίου 11(3), Mόραντ 10, Βασιλόπουλος 4, Σαρικόπουλος 4, Ουίβερ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε στο arisbc.gr: “Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Χρειαζέται πολλή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι ο χρόνος θα προσθέσει περισσότερη αποτελεσματικότητα και στα δυο μέρη του γηπέδου. Αύριο (17/9) έχουμε προπόνηση και τη Δευτέρα έναν ακόμη αγώνα με την ΜΖΤ Σκοπίων, σε μια βδομάδα που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις στο τουρνουά της Προύσας”. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ