13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πεδουλάκης: «Ο Γκρέι… χρησιμοποίησε τον Καββαδά»

Το Περιστέρι έκανε το 2/2 μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του, αφού μετά το Μεσολόγγι εντός, κατάφερε να νικήσει και εκτός έδρας τον Ηρακλή. Αυτό δεν μπορεί παρά να κάνει ικανοποιημένο τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» πάντως, στάθηκε στο πρόβλημα που εμφάνισε η ομάδα του στη θέση του πλέι μέικερ.

 


«Νομίζω ότι έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς μπήκαμε στο ξεκίνημα του αγώνα με πολλά λάθη, κάναμε 6 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο, εύκολα όμως, χωρίς πίεση. Είμαστε μια ομάδα που δεν πασάρουμε τη μπάλα εύκολα, κι αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δουλέψουμε, μόλις μας πιέζουν. Ένα άλλο κομμάτι είναι πως ήμασταν άστοχοι, με 8/37 σε ένα τέτοιο παιχνίδι, παρά το ότι έχουμε παιδιά που μπορούν να σουτάρουν αξιόπιστα. Είχαμε πρόβλημα στη θέση "1", γιατί ο Καράμπελας είχε ένα διάστρεμμα και ήταν δυο μέρες έξω και βοήθησε ένα δεκάλεπτο μόνο κι αναγκάστηκε ο Αθηναίου να πάρει όλον τον χρόνο τον υπόλοιπο, ένα παιδί που μπορεί να παίξει και στο "2". Είχαμε πρόβλημα γενικά στη θέση αυτή, λόγω έλλειψης βάθους».

 

 

Ο προπονητής του Περιστερίου εξήγησε εκείνα τα σημεία που λειτούργησαν υπέρ της ομάδας του στο τέλος: «Ο Ηρακλής είναι ομάδα με πολύ καλούς Έλληνες, έχει σκόρερ ξένους, έκανε γενικά μια καλή εμφάνιση και νομίζω ότι στο τέλος αυτό που μας βοήθησε ήταν ότι ποστάραμε τη μπάλα αρκετές φορές παρότι χάσαμε πολλά λέι απ. Ετσι ηρέμησε η ομάδα και μπόρεσε να πάρει ανάσες ο Αθηναίου, που ήταν ταλαιπωρημένος και νομίζω χρησιμοποίησε ο Γκρέι τον Καββαδά σωστά, που είναι πολύ δυνατός μέσα στο καλάθι, έχει μεγάλη ποιότητα στη ρακέτα, αλλά στην άμυνα είναι πολύ μακριά γι' αυτόν να βγει στο τρίποντο και έβαλε έτσι μεγάλα σουτ και γι' αυτό πιστεύω κερδίσαμε».

 


Ο Αργύρης Πεδουλάκης κατέληξε λέγοντας: «Θέλουμε πολλή δουλειά, κυρίως στο να διαβάζουμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες και αυτό θέλει χρόνο, αλλά θα το κάνουμε».

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ