20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πεδουλάκης: “Ο Γκρέι είναι ο καλύτερος σουτέρ στην Α1”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε για ποιο λόγο δεν ήθελε να πάει το παιχνίδι στην παράταση, παραδέχθηκε οτι αυτοί οι αγώνες δεν έχουν χρησιμότητα και αποθέωσε τον Στίβεν Γκρέι.

"Και οι δύο ομάδες ψάχνουν να βρουν κίνητρο για να παίξουν κάτω από συνθήκες, που είναι δύσκολες. Είναι τέλος της χρονιάς και όλοι ταλαιπωρημένοι. Στα πρώτα λεπτά δεν ήμαστε συγκεντρωμένοι, δώσαμε εύκολα σουτ στην ΑΕΚ. Μετά δυναμώσαμε στην άμυνα και μέσα από αυτήν νικήσαμε. Δεν ήμαστε καλοί στην επίθεση, χάσαμε πολλά σουτ, είναι λογικό αυτό λόγω κούρασης. Είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος, πειθαρχία και εν τέλει νίκησε ο πιο τυχερός. Αυτός που έβαλε το μεγάλο σουτ", είπε αρχικά.

Για το σουτ του Γκρέι, είπε: "Τελειώσαμε με το play με το οποίο αρχίσαμε τον αγώνα. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Γκρέι. Είναι ο καλύτερος σουτέρ στην Α1. Πήγαμε για τρίποντο, επειδή δεν θέλαμε να πάμε στην παράταση. Και για μας και για όλους αυτό ήταν το καλύτερο".

Για τη χρησιμότητα των αγώνων του μικρού τελικού, είπε: "Δεν έχει χρησιμότητα από τη στιγμή που ο Προμηθέας δήλωσε ότι θα πάει στο Eurocup. Αν δεν δήλωνε, θα είχε χρησιμότητα. Με αυτά που έγιναν στο πρωτάθλημα, δεν υπήρχε δυνατότητα να συμφωνήσουμε να μην παίξουμε. Με τέτοια ζέστη δεν είναι ωραίο να είσαι μέσα στο γήπεδο. Άλλοι ετοιμάζονται να πάνε διακοπές, άλλοι με τις εθνικές ομάδες..."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ