25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πεδουλάκης: “Θέλουμε να έχουμε το σεβασμό του κόσμου”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στους στόχους του Περιστερίου, τον σεβασμό που θέλει να κερδίσει η ομάδα του και αναφέρθηκε σε τρεις παίκτες των γηπεδούχων.

"Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στο πρώτο σετάραμε το ματς και ήμασταν καλύτεροι. Στο 3ο δεκαλεπτο ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και ήταν λογικό. Είναι ομάδα με ποιότητα και συνοχή. Είναι καλή ομάδα με εμπειρίες. Το 3ο δεκάλεπτο ήταν καταλυτικό, αφού είχε 6/7 τρίποντα και κάποια πάνω σε άμυνα. Δεν διαχειριστήκαμε την πίεση του κόσμου, γιατί έχουμε παιδιά που δεν έχουν την εμπειρία. Δεν μπορέσαμε να πιέσουμε το μυαλό και την ψυχολογία του ΠΑΟΚ που νίκησε δίκαια. Προχωράμε τον δρόμο του σεβασμού και αυτό φαίνεται από τον κόσμο που ήρθε. Θα πάρουμε την εμπειρία αυτού του αγώνα για το πως θα διαχειριστήκαμε το παιχνίδι".

Ο Πεδουλάκης στάθηκε ιδιαίτερα σε τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ: "Ο Γκος, ο Κόνιαρης και Μαργαρίτης έκαναν καλή δουλειά στην τρίτη περίοδο και σημάδευαν σωστά. Έπρεπε να ρισκάρουμε κάποια πράγματα. Για να πάρεις ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει μέτρια ευστοχία αλλά σήμερα ήταν εύστοχος. Το θέμα για εμάς ήταν πως διαχειριστήκαμε την επίθεση".

Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας απάντησε: "Ο πρώτο στόχος ήταν να σωθούμε. Το μπάτζετ μας ήταν μικρό, αλλά πληρωμένο στην ώρα του. Θέλαμε η 2η χρονιά να μας βρει στα πλέι οφ και η 3η στην Ευρώπη. Κυρίως όμως θέλουμε να έχουμε το σεβασμό όλου του κόσμου και δεν είναι εύκολο. Ζητούμενο είναι η διάρκεια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ