19.1 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Πεδουλάκης: “Δύσκολη αποστολή”

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (29/10, 19.00) στη Μόσχα τη Χίμκι για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στην πρώτη διπλή εβδομάδα της διοργάνωσης για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης χαρακτήρισε "δύσκολη" την αποστολή των "πράσινων" λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας από το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

"Είναι μια δύσκολη αποστολή. Η Χίμκι είναι καλή ομάδα, έχει επενδύσει πολλά χρήματα, διαθέτει ένα δυνατό ρόστερ και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τη Ζενίτ στη διοργάνωση", τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για να προσθέσει: "Φέτος έχει μεγαλύτερη αθλητικότητα, σχεδόν όλοιοι παίκτες της μπορούν να σουτάρουν με καλά ποσοστά από τα 6μ75 και αυτό από μόνο του είναι κάτι δύσκολο να αντιμετωπίσεις σε ένα παιχνίδι".

Ο Πεδουλάκης ρωτήθηκε και κατά πόσο έχει βελτιώσει την ψυχολογία της ομάδας η νίκη της περασμένης εβδομάδας, απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης εκτός έδρας: "Θεωρώ πως και στα δύο παιχνίδια εκτός έδρας βρεθήκαμε κοντά στη νίκη. Τα ελέγχαμε. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο σε ότι αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Χίμκι που θα αντιμετωπίσουμε τώρα είνα μια διαφορετική ομάδα. Ανεβάζει το ρυθμό, πιέζει σε όλο το γήπεδο και θα είναι μια κατάσταση διαφορετική σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ