23.3 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Παύλος στο Basketa.gr: «Να τελειώσουμε τη σειρά στην Τρίπολη» (pics)

Μία νίκη μακριά από την παραμονή του στην Α2 βρίσκεται το Ψυχικό και αυτή τη νίκη θα την «ψάξει» στην Τρίπολη, στο δεύτερο αγώνα του με τον Αρκαδικό για τα φετινά πλέι άουτ.

Οι παίκτες του Γιώργου Ρεμεντέλα επιβλήθηκαν των «μπλε» στην έδρα τους και όπως δήλωσε ο Νικ Παύλος στο Basketa.gr, μετά το τέλος του πρώτου ματς στο Ψυχικό, θέλουν πλέον το «διπλό» στην αρκαδική πρωτεύουσα ώστε να «καθαρίσουν» το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση παραμονής τους στην κατηγορία. «Αυτό είναι το πλάνο μας. Να πάμε στην Τρίπολη, να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε. Μπορούμε να τελειώσουμε τη σειρά στην έδρα του Αρκαδικού. Το θέλουμε, έχουμε τις δυνατότητες κι εύχομαι να τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ.

Η νίκη στο πρώτο ματς δεν ήρθε εύκολα για την ΑΕΨ, που από το +17 βρέθηκε στο τέλος να καρδιοχτυπά. Ο ομογενής απόφοιτος του Γκρίνσμπορο, που αγωνίστηκε στο παρελθόν και σε Δούκα, Παγκράτι ως δανεικός από την ΑΕΚ, εξήγησε τι έγινε: «Στο τέλος χαλαρώσαμε ενώ δεν έπρεπε κι έτσι δημιουργήθηκαν προβλήματα για εμάς. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια ενός αγώνα, πρέπει να έχεις συνεχώς το μυαλό σου στην άμυνα, να παίζεις ομαδικά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, που έπαιξε δυνατά. Μας άσκησαν μεγάλη πίεση κι εμείς δεν κάναμε σωστές επιλογές. Πρέπει πάντα να γυρίζουμε την μπάλα για να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Πρέπει να παίζουμε εξυπνότερα».

Για το εάν φοβήθηκε στο τέλος, μήπως χαθεί το ροζ φύλλο και το πλεονέκτημα έδρας στη «μάχη» της παραμονής, ήταν ξεκάθαρος: «Έπαιξαν πολύ καλά και μας δυσκόλεψαν αρκετά, αλλά ποτέ δεν χάσαμε τη σιγουριά μας πως θα κερδίσουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Όταν παίζουμε κοντά στις δυνατότητές μας, κάνοντας το παιχνίδι μας, δεν έχουμε πρόβλημα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μείωσαν μεν στο τέλος, αλλά γνωρίζαμε πως μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε. Αυτό κάναμε».

Ο ίδιος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του έχοντας 25π. με 2/2 βολές, 4/7 δίποντα και 5/9 ριμπάουντ, απέδωσα όμως τα εύσημα στους συμπαίκτες του, καθώς όπως τόνισε χαμογελώντας: «Οι συμπαίκτες μου κάνουν πολύ καλή δουλειά. Προσπαθούν πάντα να με βρουν, όσο δύσκολο κι αν είναι, κι αυτό με βοηθάει να φαίνομαι καλός. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε εκείνους, όχι σε εμένα. Αυτοί με κάνουν να δείχνω τόσο καλός». Ο Νικ Παύλος έχει αγωνιστεί φέτος σε 28 ματς στην Α2 με τους «κυανοκίτρινους», έχοντας κατά μέσο όρο 12,7π. με καλά ποσοστά ευστοχίας, πέντε ριμπάουντ και μία ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ