23.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα: Ενισχύθηκε με Σλιμ (vids)

Η Ιζαμπέλα Σλιμ θα καλύψει τη θέση της τέταρτης ξένης παίκτριας του ΠΑΣ Γιάννινα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Μετά τις Λία Σόμερφιλντ και Σαμάνθα Μακέι και την «παλιά» Σαμάνθα Κούπερ το ηπειρώτικο συγκρότημα ανακοίνωσε πως την καινούρια σεζόν θα την ενισχύσει και η Ολλανδή φόργουορντ, η οποία αγωνίστηκε πέρυσι στο ιταλικό πρωτάθλημα κι έχει παίξει ακόμα σε Γερμανία και Γαλλία.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ολλανδή αθλήτρια, Isabella Slim, για τη σεζόν 2021-2022. Η Isabella είναι γεννημένη στις 12/1/1995 στο Nieuw-West του Amsterdam, και θα καλύψει τη θέση της κοινοτικής παίκτριας στην ομάδα μας. Έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται κατά βάση ως power forward.

https://www.youtube.com/watch?v=kFUL7yX7OmI

Είναι απόφοιτη του Syracuse και μάλιστα το 2016 ήταν φιναλίστ στο Final 4 του NCAA που διεξήχθη στην Indianapolis. Στην επαγγελματική της καριέρα έχει αγωνιστεί σε Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της ιταλικής San Giovanni Valdarno έχοντας σε 13 συμμετοχές 15,2 πόντους και 10,4 ριμπάουντ σε 31’ συμμετοχής.

https://www.youtube.com/watch?v=RwB95mOYQxU

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας, ενώ με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας της έχει αγωνιστεί σε 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και 2 Παγκόσμια, με τη μεγαλύτερη επιτυχία της να είναι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την ομάδα U20 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ισπανία το 2015. Welcome to our family Isabella! Isabella Slim».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC (@pasgianninawbc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ