30.2 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Πασκουάλ: «Φρικτή η εικόνα μας»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε με σκληρή γλώσσα μετά τον διασυρμό του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα με 98-71.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η  εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρη. Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Μόνο στα 13 πρώτα λεπτά μπορούμε να πούμε ότι διατηρήσαμε ένα ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Ακολούθως, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και πολλές βολές, ενώ και στην άμυνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Αυτό που συνέβη στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν μη αποδεκτό. Η εικόνα μας ήταν φρικτή. Δεν παλέψαμε καν. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι ως ένα αντιπαράδειγμα. Ως κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβουμε σε καμία περίπτωση στο μέλλον. Επιβάλλεται να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο στην κάμερα της Nova ήταν ξεκάθαρος:

«Όλα πήγαν στραβά. Τίποτα δεν ήταν καλό. Ούτε τα ποσοστά στις βολές, ούτε τα τρίποντα και γενικότερα δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί όσο θα θέλαμε. Τα πρώτα λεπτά κάθε περιόδου ήταν αυτά που μας στοίχισαν. Δεν είχαμε ρυθμό. Αν οι παίκτες παίζουν σαν σταρ, δεν πάμε πουθενά και σίγουρα δεν πάμε στα play offs».

Για το βασικό πρόβλημα: «Το πρόβλημα ήταν ότι δεν ήμασταν σκληροί στην άμυνα. Δεν υπήρχε ένταση στην άμυνά μας, δεν παίξαμε επιθετική άμυνα, δεν πιέσαμε στην μπάλα, δεν δυσκολέψαμε στην μπάλα, γι’ αυτό και είχαμε τόσα πολλά προβλήματα από τον Σεραφέν, αλλά και όχι μόνο από αυτόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ