20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πασκουάλ: «Σχεδόν απίθανες τρεις νίκες με τη Μπαρτσελόνα»

Μπορεί η ομάδα του να πραγματοποίησε ένα μεγάλο σοκ στη χθεσινή πρώτη αναμέτρηση, κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα και μεταφέροντας την πίεση στους Καταλανούς, όμως ο Τσάβι Πασκουάλ δεν τρέφει αυταπάτες, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία του να πετύχει ο οποιοσδήποτε τρεις νίκες απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι οι Μπλαουγκράνα.

Ο τεχνικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και άλλοτε προπονητής της Μπαρτσελόνα, αν και ήταν ικανοποιημένος για την νίκη που "έσπασε" το πλεονέκτημα έδρας των Καταλανών, εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος για το μέγεθος του έργου που ακόμα έχει μπροστά της η ομάδα του, το οποίο φάνηκε και από το πως επέστρεψαν στο παιχνίδι και το διεκδίκησαν μέχρι τέλος, παρά την διαφορά που είχε χτίσει η Ζενίτ.

«Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα επέστρεφαν στο ματς. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα χάσαμε τον έλεγχο λίγο αλλά ευτυχώς βελτιωθήκαμε, πιστέψαμε στον εαυτό μας, συνεχίσαμε να παίζουμε άμυνα και κλείσαμε το ματς, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε πως είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα τρεις φορές αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

O Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος όχι μόνο "έσπασε" την Καταλανική έδρα αλλά λίγες ώρες νωρίτερα είδε την συνεργασία του με τη Ζενίτ να ανανεώνεται για άλλα 3 χρόνια, είναι σίγουρο πως είδε αρκετά καλά νέα μαζεμένα για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα, κάτι το οποίο ήρθε να μετριάσει ο τραυματισμός του Αρτούρας Γκουντάιτις στο χθεσινό παιχνίδι.

"Τα άσχημα νέα είναι ότι πάλι είχαμε απώλεια, τον Αρτούρας Γκουντάιτις. Είμαστε ιδιαίτερα άτυχοι γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, και είναι μία μεγάλη απώλεια για εμάς. Το 2ο παιχνίδι είναι την Παρασκευή και πρέπει να παίξουμε όπως όλη τη σεζόν. Καλή άμυνα και συντονισμένη επίθεση. Θα είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε ό,τι κάνουμε κάθε φορά και τίποτα διαφορετικό

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ