22.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πασκουάλ: ” Πρόθεση μου να μείνω, αλλά… “

Ο Τσάβι Πασκουάλ, σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (πρώτο εκτός Ισπανίας), μίλησε για τον 5ο τελικό του ΣΕΦ, κράτησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του ενώ έκανε λόγο και για την ιστορία της επιστροφής της ομάδας από την Πόλη με το πούλμαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη διακοπή του τελευταίο τελικού λίγο πριν από το τέλος: «Όταν προηγηθήκαμε με +17, το κοινό αντέδρασε πετώντας καπνογόνα και κροτίδες με στόχο εμάς. Έπρεπε να τρέξουμε».

Για το μέλλον του, τόνισε: «Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Η πρόθεσή μου είναι να παραμείνω, αλλά πρέπει να μιλήσω με την ομάδα και να δούμε τι θέλουμε να κάνουμε».

Για την ιστορία με το πούλμαν: «Η επιστροφή με το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη ήταν μία δύσκολη κατάσταση ως προς τη διαχείρισή της. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε τις νίκες. Τώρα όμως αποτελεί ανέκδοτο».

Για την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τη Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω εκπλαγεί από την αποχώρηση του Μπαρτζώκα. Ο κόσμος μας λειτουργεί έτσι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ