19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Πασκουάλ: «Παίζω πάντα για να νικάω»

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν χαρούμενος στη συνέντευξη Τύπου για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 91-71 και προκρίθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη και ειδικά για τον κόσμο μας που το διασκέδασε βλέποντας μας να παίζουμε ελκυστικό μπάσκετ στην επίθεση και γενικά πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε θαυμάσια δουλειά με κάποια λάθη σίγουρα. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για όλους και ειδικά για εμάς».

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε. Όταν άρχισε η Ευρωλίγκα βλέποντας την ποιότητα των αντιπάλων, να είμαστε στα προημιτελικά αποτελούσε μία πρόκληση. Γι’ αυτό θα πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες και όλη την ομάδα για τη δουλειά που έχει γίνει. Σε ατομικό επίπεδο αποτελεί την ενδέκατη συμμετοχή μου σε πλέι οφ κι αυτό με κάνει πολύ ευτυχή. Πλέον θα πρέπει να συνεχίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι όπως λέτε. Σε 48 ώρες έχουμε άλλον τελικό στο Τελ Αβίβ και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το αν είναι καλό ότι το παιχνίδι με τη Μακάμπι γίνεται άμεσα, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει το μομέντουμ: «Δεν ξέρω και δεν μπορώ να σκεφτώ αν είναι πλεονέκτημα για εμάς ή όχι. Το έχουμε σε 48 ώρες κι αυτό είναι όλο. Είναι καλύτερο να παίζεις μετά από νίκη παρά μετά από ήττα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα δεν είμαστε απολύτως καλά. Ο Μάικ Τζέιμς και ο Άντριαν Πέιν μας βοηθούν σιγά-σιγά περισσότερο και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Δεν γίνονται θαύματα. Ο Νίκος Παππάς και ο Ματ Λοτζέσκι επανήλθαν μετά από δύο προπονήσεις και χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν στην απαιτούμενη κατάσταση. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα επανέλθουμε στην καλή κατάσταση που ήμασταν στις αρχές Γενάρη».

Για το αν σκέφτεται ήδη τους αντιπάλους που μπορεί να συναντήσει στα πλέι οφ: «Όχι απλά πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι το παιχνίδι και διαβεβαιώνω ότι ποτέ δεν θα διάλεγα αντίπαλο. Είμαι ρομαντικός, θέλω να κερδίζω πάντα και δεν θέλω να εμπλέκομαι σε τέτοια σενάρια».

Για το αν είναι οδηγός η σημερινή εμφάνιση του Τζέιμς γι’ αυτά που θέλει απ’ αυτόν: «Έκανε ένα σοβαρό παιχνίδι. Μας βοήθησε αμυντικά κι επιθετικά. Είχε καλές επιλογές. Δεν γίνονται μαγικά, χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Ελπίζω να παίξει καλά και στο επόμενο παιχνίδι και να μας βοηθήσει όπως και σήμερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ