32.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Πασκουάλ: «Να κλείνουμε καλύτερα τα παιχνίδια»

Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε σημάδια βελτίωσης στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές, αλλά θέλει να δει ακόμα περισσότερα στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Καταλανού τεχνικού στην κάμερα του Cosmote Sport:

«Κάποιες φορές φαινόταν πως δεν θέλουμε να κερδίσουμε απόψε! Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν οι ελεύθερες βολές, είχαμε πολύ κακά ποσοστά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε αυτό το σημείο της σεζόν και ελπίζουμε πως στο μέλλον θα κλείνουμε τα παιχνίδια καλύτερα απ’ ότι σε αυτό».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών: «Δεν είμαι εντελώς ευχαριστημένος, πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Η γενική εικόνα μας όμως ήταν καλύτερη. Μπορεί να χάσεις, μπορεί να κερδίσεις αλλά σε επίθεση και άμυνα παρουσιάσαμε καλύτερο πρόσωπο και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια».

Από την πλευρά των παικτών, ο Κένι Γκάμπριελ υπογράμμισε:

«Ήταν μια μεγάλη νύχτα. Παίξαμε καλά, αλλά δεν μπήκαν οι βολές. Πρέπει να δούμε πάλι το παιχνίδι σε βίντεο, να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε. Θέλαμε να νικήσουμε μπροστά στον κόσμο μας. Έχουμε ένα φιλικό ακόμα την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε έτοιμοι για την σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ