26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Πασκουάλ: «Να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Η Ζενίτ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ (12/3) και ο Τσάβι Πασκουάλ ελπίζει να δει από τους παίκτες του την απαιτούμενη αντίδραση μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Οι Ρώσοι βρίσκονται οριακά εντός οκτάδας, με τα αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα να προκαλούν ανησυχία στις τάξεις της Ζενίτ και ο Καταλανός τεχνικός δείχνει αποφασισμένος και περιμένει από τους παίκτες του να πάρουν ρεβάνς για την ήττα από τους ερυθρόλευκους στον πρώτο γύρο στην Αγία Πετρούπολη.

«Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή και physical ομάδα. Το προηγούμενο παιχνίδι μας απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο μετά το θέμα που είχαμε με τον Covid-19. Δεν είχαμε παίξει καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, εμείς είχαμε σταθερότητα αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν δείξαμε το πρόσωπο που είχαμε νωρίτερα στην σεζόν. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό» ήταν τα λόγια του Τσάβι Πασκουάλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ