25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πασκουάλ: «Κάποιες βραδιές πάνε όλα καλά, κάποιες όχι»

Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε για περίπου 25 λεπτά στην Πυλαία, αλλά στη συνέχεια πήρε μια διαφορά που έφτασε πάνω από τους 20 πόντους για να φτάσει στη νίκη με τον Τσάβι Πασκουάλ να δείχνει από την αρχή πως πρόθεσή του είναι να προσφέρει και ξεκούραση στους παίκτες του. Ο προπονητής των «πράσινων» αναφέρθηκε σε αυτό και όχι μόνο...

«Πριν από οτιδήποτε, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στο επόμενο παιχνίδι του στο Basketball Champions League, ώστε να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση στην Ευρώπη. Είμαστε χαρύμενοι για τη νίκη μας, γιατί η ομάδα αντέδρασε μετά την εμφάνιση στην Γερμανία με την Μπάμπεργκ. Παίξαμε με χαρακτήρα και καλύτερα σε άμυνα και επίθεση. Νομίζω πως αυτός ήταν ο τρόπος να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει πολύ καλά τώρα και δεν ήταν εύκολο να κοντρολάρουμε πολλές καταστάσεις στο παιχνίδι. Και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε, γιατί αντιμετωπίσαμε το παχνίδι αυτό με καλή νοοτροπία ενόψει και του αγώνα με την Μπασκόνια».

Σε ερώτηση για τον χρόνο που δίνει στον Κωνσταντίνο Μήτογλου, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του, γιατί είναι ένας παίκτης που βελτιώνεται μέρα με τη μέρα στην τακτική και πνευματικά και γι’ αυτό πιστεύω πως είναι έτοιμος να παίξει. Είμαστε πολύ ικανοποημένοι από αυτόν και κερδίζει το χρόνο στο παρκέ και γιατί το αξίζει και γιατί είναι έτοιμος να ανταποκριθεί.»

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τον Κρις Σίνγκλετον να μένει στον πάγκο σε όλο τον αγώνα και ο Πασκουάλ απάντησε στο σχετικό ερώτημα: «Παίζει σχεδόν δυόμιση εβομάδες ουσιαστικά τραυματίας, γιατί θέλει να βοηθήσει την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Και σήμερα αποφασίσαμε να τον αφήσουμε εκτός, να κάνει θεραπεία και να τον βοηθήσουμε να ετοιμαστεί για την Μπασκόνια».

Όσο για το γεγονός πως περιόρισε τον ΠΑΟΚ στις 12 ασίστ: «Για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο. Κάποιες βραδιές πάνε όλα καλά, κάποιες άλλες όμως όχι, Όπως στην Γερμανία, όπου όλα ήταν λάθος. Προσπαθούμε να κα΄νουμε το καλύτερο ως προπονητές, αλλά δεν έχουμε πάντα επιτυχία».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε και για δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να αναζητά ψηλό: «Δεν μιλάω ποτέ για τέτοια πράγματα στον Τύπο, αλλά πάντα ακολουθώ αυτό το δρόμο. Σας ζητώ συγνώμη, αλλά δεν θα απαντήσω. Δεν το κάνω ποτέ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ