21.2 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Πασκουάλ: «Θα νικήσουμε και θα γυρίσουμε στην Αθήνα»

Απόλυτα σίγουρος για την ομάδα του εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ στις δηλώσεις του για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός:

«Είναι προφανές πως πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, θα νικήσουμε και θα γυρίσουμε στην Αθήνα», ανέφερε στην πρώτη του τοποθέτηση ενόψει του Game 4 ο Τσάβι Πασκουάλ, προτού τονίσει:

«Νιώθω την ομάδα μου, ξέρω την ομάδα μου. Στο προηγούμενο παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη. Βρήκαμε τρόπους να σκοράρουμε, ήμασταν καλά σε τακτικό επίπεδο. Πιστεύω στις ικανότητές μας».

Σχετικά με την αντίδρασή του σε μία από τις διαιτητικές αποφάσεις στο Game 3, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Δεν θέλω να μιλάω γι'αυτά τα ζητήματα. Αν μιλήσω για κάτι τέτοιο, θα είναι στο τέλος της διοργάνωσης και όχι τώρα. Η φιλοσοφία μου είναι να μην παραπονιέμαι για τίποτα. Θα ακολουθήσω αυτή την τακτική και αν μιλήσω για κάτι, θα είναι στο τέλος της σεζόν».

Παράλληλα, ο Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε: «Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δουλεύουν πολύ καλά τακτικά. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε την άμυνά μας. Έχουν εκπληκτική ποιότητα, είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω σε εμάς. Θα παλέψουμε και θα βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ