31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πασκουάλ: “Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα”

Ο Τσάβι Πασκουάλ πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός παρά το 0-2 και με την επόμενη αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη στην Πόλη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί  να κάνει ένα καλό παιχνίδι.

"Μετά από ένα 0-2 μερικές φορές είναι δύσκολο να νικήσεις. Πάμε για τον επόμενο αγώνα στην Κωσταντινούπολη. Κάναμε καλή προετοιμασία αυτές τις μέρες και είμαι σίγουρος πως είμαστε έτοιμο για ένα καλό παιχνίδι. Τα πρώτα λεπτά θα είναι πολύ σημαντικά, γιατί αν η Φενέρμπαχτσε νιώσει αυτοπεποίθηση, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς. Αν μπούμε καλά στο παιχνίδι όμως, τότε σίγουρα έχουμε ευκαιρίες να κερδίσουμε τον αγώνα".

Ο Πασκουάλ ρωτήθηκε για τον δεύτερο αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και την απόδοση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς: "Έγιναν λάθη και δουλέψαμε πάνω σ' αυτά. Έπρεπε να διορθώσουμε ορισμένα λάθη τακτικής. Όπως κι αν έχει είναι ένας από τους καλύτερους παίκτης της Ευρώπης. Θα έχει το πλεονέκτημα σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε κι εμείς, σε όλες τις καταστάσεις που δεν τα κάναμε αυτό που έπρεπε".
Όλα αυτά με τη σειρά να μεταφέρεται πλέον στην Τουρκία: "Την επομένη του αγώνα είπα στους παίκτες πως θα έχουμε αυτή την ευκαιρία. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα και μετά θα μιλήσουμε για τον δεύτερο. Είναι ένας τελικός. Η τελευταία μας ευκαιρία να μείνουμε ζωντανοί. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ