22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πασκουάλ: “Δεν μας αρέσει να μας κερδίζουν δύο φορές”

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν χαρούμενος για τη νίκη και ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ενώ παραδέχθηκε εν τέλει πως ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου έδωσε κίνητρο στους παίκτες του. Δήλωσε μεν πως ο σεβασμός στην ΑΕΚ ήταν το βασικό κίνητρο, αλλά και το ότι "δεν μας αρέσει να χάνουμε δύο φορές από τον ίδιο αντίπαλο".

"Κάναμε καλή δουλειά απόψε", δήλωσε. "Παίξαμε σοβαρά, με αυτοσυγκέντρωση. Πρακτικά είμαστε και στα 40 λεπτά στο ίδιο επίπεδο, εκτός από κάποια λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο που δε ήμαστε αυτοί που έπρεπε. Αν έπρεπε να πω κάποια αρνητικά, θα ήταν κάποιοι αιφνιδιασμοι, στους οποίος χάσαμε εύκολα καλάθια. Παίξαμε με μια ομάδα που μας απέκλεισε στο Κύπελλο και θέλω να της ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια. Η ΑΕΚ δεν είχε χάσει εντός έδρας μέχρι σήμερα, άρα είμαστε χαρούμενοι που την κερδίσαμε.

Το βασικό κίνητρο είναι ότι έχουμε σεβασμό για την ΑΕΚ και έπρεπε να παίξουμε σοβαρά. Δεν μας αρέσει να μας κερδίζει κάποιος δύο φορές, γι' αυτό βγήκαμε στο γήπεδο αποφασισμένοι να κερδίσουμε".

Ο Πασκουάλ ενημέρωσε πως ο Ματ Λοτζέσκι θα κάνει μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έπαθε, ενώ αρνήθηκε να παραδεχθεί ότι η πρωτιά στην κανονική περίοδο έχει ουσιαστικά κριθεί: "Δεν έχω τέτοια πράγματα στο μυαλό μου. Μόνο τα επόμενο παιχνίδι. Αυτό που ξέρω είναι οι επόμενοι αγώνες. Την άλλη Δευτέρα έχουμε δύσκολο παιχνίδι με το Λαύριο, που μου αρέσει πολύ ως ομάδα. Μετά τη Φενερμπαχτσε έχουμε την ΤΣΣΚΑ, οπότε δεν μπορώ να βλέπω τόσο μακριά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ