23.9 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024

Πασκουάλ: «Δεν είναι έκπληξη το πώς παίξαμε»

Η εικόνα αντίδρασης του Παναθηναϊκού στο Game 2 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ήταν αναμενόμενη, όπως τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ, με τον τεχνικό των «πρασίνων» να εξαίρει τους παίκτες του για την άμυνά τους και να αναφέρεται στο λόγο που δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Παππάς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για νίκη. Παίξαμε καλή άμυνα. Ήταν ένα παιχνίδι που το αισθανθήκαμε καλύτερα και ειδικά στο β' ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Στην ερώτηση για το ποιο ήταν το στοιχείο που άλλαξε τη δυναμική του Παναθηναϊκού και εμφανίστηκε διαφορετικός σήμερα, ο Καταλανός τεχνικός απάντησε: «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό στα πλέι οφς. Φέτος κάναμε μία σπουδαία σεζόν και δεν ήταν έκπληξη το πώς παίξαμε σήμερα, αλλά το πώς εμφανιστήκαμε την Κυριακή. Την Κυριακή παίξαμε τραγικά. Αν παίζαμε και σήμερα έτσι θα ήταν αδύνατο να κερδίσουμε. Σήμερα νομίζω πως ήταν ένα πιο τυπικό παιχνίδι πλέι οφς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού». Ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε: «Κάθε μέρα προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι δύσκολο να το κάνεις αλλά αν έχεις σπουδαία ομάδα μπορείς να το καταφέρεις».

Στην ερώτηση για το αν αποτέλεσε «κλειδί» για την άμυνα των «πράσινων» το γεγονός ότι έπαιξαν πολλοί παίχτες σε αντίθεση με την Κυριακή, ο Πασκουάλ σχολίασε: « Εννοείται, είναι σημαντικό να παίζουν όλοι οι παίχτες, να νιώσουν όλοι τη σειρά, με δύο τρεις είναι αδύνατο να κερδίσεις. Κάθε βράδυ όμως είναι διαφορετικό. Το πιο σημαντικό είναι ως ομάδα να βρούμε τρόπο να κερδίζουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι της Κυριακής, θα έχουμε λίγο περισσότερη πίεση δεδομένου ότι παίζουμε στην έδρα μας αλλά θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε».

Ενώ τέλος στην ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του Νίκου Παππά, ο τεχνικός των «πράσινων» απάντησε: «Ήταν θέμα τακτικής, αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε ένα διαφορετικό τρόπο στο παιχνίδι μας, δεν ήταν τίποτα περισσότερο. Φυσικά σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός, ο παίχτης που δεν παίζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πάντα ο πρωταγωνιστής. Ήταν καθαρά θέμα τακτικής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ