31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πασκουάλ: «Από την άμυνα αλλάζει το παιχνίδι»

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν χαρούμενος και δεν το έκρυψε. Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο και είχε εξασφαλίσει πως θα έχει ένα έξτρα όπλο στη φαρέτρα του στην προσπάθειά του να φτάσει στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας: Το ΟΑΚΑ.

“Τα πράγματα σχετικά με την εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρα. Στα πρώτα είκοσι λεπτά η Μακάμπι ήταν καλύτερη από εμάς. Στη μία πλευρά του γηπέδου δεν πήγαμε άσχημα, αλλά στην άλλη πλευρά, δηλαδή στην άμυνα, δεν κάναμε τίποτα. Και είναι ξεκάθαρο πως χωρίς άμυνα δεν μπορείς να μπεις στο παιχνίδι, να το αλλάξεις. Μέσα ακριβώς από την άμυνα αλλάξαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο».

Η άμυνα βοήθησε τον Παναθηναϊκό να φτάσει και πιο εύκολα στην άλλη άκρη του παρκέ: «Μέσα από την άμυνα βρήκαμε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και σιγά σιγά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε μια σημαντική νίκη».

Μια νίκη που έφερε το πλεονέκτημα της έδρας: «Είμαστε χαρούμενοι, γιατί το θετικό αυτό αποτέλεσμα, μας δίνει το πλεονέκτημα που θέλαμε για τα πλέι οφ. Κάτι που σημαίνει πως κάναμε μια πολύ καλή πορεία στην κανονική περίοδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ