32.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Πασκουάλ: “Ίδιο καλούπι Ναβάρο και Διαμαντίδης”!

Το "αντίο" του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην Εθνική Ισπανίας και η αποθέωση της οποίας έτυχε από όλη την ομάδα αμέσως μετά τον μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ με τη Ρωσία, ήταν θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια που στήθηκαν γύρω από τον Τσάβι Πασκουάλ στο περιθώριο της παρουσίασης της φετινής συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και επί πολλά χρόνια προπονητής του Ναβάρο στην Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε ότι λίγες ώρες μετά τον μικρό τελικό μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο, αλλά δεν θέλησε να μοιραστεί με την ομήγυρη τι του είπε. Έκανε ωστόσο μια σύγκριση που προκάλεσε αίσθηση, κυρίως με την αιτιολόγησή της.

"Ο Ναβάρο είναι από το ίδιο καλούπι με τον Διαμαντίδη! Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έχουν στο μυαλό τους μόνο το παιχνίδι και τίποτα άλλο, δεν τους αρέσει να εκτίθενται στη δημοσιότητα, δεν μιλούν πολύ ούτε στα αποδυτήρια, είναι πολύ καλοί οικογενειάρχες, σε σημείο που να μην τους ενδιαφέρει σχεδόν τίποτα άλλο πέρα από την οικογένειά τους, και φυσικά έδειξαν τεράστια αφοσίωση στις ομάδες τους. Ο Διαμαντίδης δεν έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Ναβάρο έκανε μόνο ένα διάλειμμα ενός έτους από την Μπαρτσελόνα, όταν πήγε στο ΝΒΑ".

Αλλά και γι' αυτό το διάλειμμα ο Πασκουάλ είχε την εξήγηση, άλλωστε ανήκε τότε στο τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα κι έχει προσωπική άποψη: "Ήθελε να δοκιμάσει να παίξει μια χρονιά στο ΝΒΑ για να έχει να το λέει στα παιδιά του. Ότι πήγε κι έπαιξε. Γι' αυτό το έκανε κυρίως, αλλά η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο δεν περνούσε και πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα με προπονητή τον Ιβάνοβιτς κι ήταν κι αυτός ένας λόγος που τον βοήθησε να πάρει αυτή την απόφαση. Μετά από ένα χρόνο, όμως, γύρισε πάλι πίσω".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ