22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πασκουάλ: “Ίδια η πίεση πριν από τέτοιους αγώνες” (Vid, Pics)

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε έναν αγώνα που μπορεί να παίξει το δικό του ξεχωριστό ρόλο στην τελική κατάταξη και στο πλασάρισμα στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Ο προπονητής των "πράσινων" μίλησε στην media day της ομάδας για την αυριανή (2/3, 21.15) αναμέτρηση, κάνοντας τη σύγκριση με το el clasico και με μια ξεχωριστή αναφορά στα νέα πρόσωπα.

"Πάντα το αίσθημα είναι το ίδιο, είναι μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ δύσκολο το να κερδίσεις τρεις φορές μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο, αλλά το καταφέραμε."

Αναφορικά με την πίεση που υπάρχει και αν είναι μεγαλύτερη προετοιμάζοντας έναν αγώνα Μπαρτσελόνα- Ρεάλ Μαδρίτης ή έναν αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, ο Πασκουάλ τόνισε: "Για τον προπονητή είναι το ίδιο πράγμα, πριν από αυτά τα παιχνίδια η πίεση είναι η ίδια. Νομίζω στην Ελλάδα για τους φιλάθλους είναι πιο σημαντικά αυτά τα ματς, ενώ στην Ισπανία είναι διαφορετικά, καθώς μόνο όταν κρίνεται κάτι γίνεται σημαντικό ένα ματς Ρεάλ Μαδρίτης -Μπαρτσελόνα."

Σε ότι αφορά την παρουσία δύο ουσιαστικά νέων παικτών για τον Παναθηναϊκό, του Μάικ Τζέιμς και του Άντριαν Πέιν, αλλά και των Κιμ Τιλί - Μπόμπι Μπράουν από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε: "Και οι δύο ομάδες έχουμε 15 – 16 παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι, θέλουμε αυτοί οι παίκτες να προσαρμοστούν και να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν , νομίζω θα γίνουμε πιο δυνατοί, δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά αυτοί που παίζουν να μας δίνουν βοήθεια."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ