24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πασκουάλ: «Έξυπνος παίκτης και καλό παιδί ο Μποχωρίδης»

Ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη με 88-70, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League κι αναφέρθηκε στον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αποκτήσαμε το πλεονέκτημα στη δεύτερη περίοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σκληρό, ο Άρης έπαιξε καλύτερα στα πρώτα πέντε λεπτά αλλά στη συνέχεια διατηρήσαμε τον έλεγχο» και συμπλήρωσε για τους παίκτες του και τα τρίποντα:

«Οι παίκτες μου είναι πάντα έτοιμοι. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα μπει το σουτ. Εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις την ευκαιρία για το ελεύθερο σουτ. Το σημαντικότερο είναι να αποκτήσεις πλεονέκτημα για να σουτάρεις ελεύθερος. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Σχετικά με τον Μποχωρίδη είπε: «Τον αγαπώ είναι ένα εξαιρετικό παιδί κι έξυπνος παίκτης. Τον προπονούσα για ενάμιση χρόνο, είναι καλός παίκτης. Έχουμε πολλούς παίκτες στη θέση του και θεωρώ ότι ο Άρης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γι’ αυτόν. Σήμερα απέδειξε την ικανότητά του και τον χαρακτήρα του και του εύχομαι τα καλύτερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ