20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πασκάλ: «Νόμιζα ότι ήμουν σκληρός παίκτης μέχρι που συνάντησα τον Λεμπρόν»

Ο Έρικ Πασκάλ είναι φρέσκο... αίμα στο ΝΒΑ και αποκάλυψε την εμπειρία του από την πρώτη του σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου μπλέκοντας το εγκώμιο του Λεμπρόν Τζέιμς.

Η φετινή χρονιά δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς όπου οι σοβαροί τραυματισμοί των Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον τους άφησαν από νωρίς εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στα πλέι οφ ενώ παράλληλα κατείχαν το χειρότερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

Όμως από αυτές τις ατυχίες προέκυψε και κάτι καλό με τον ρούκι Έρικ Πασκάλ να τραβάει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποδεικνύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις υψηλές απιτήσεις όμως η πρώτη του συνάντηση με τον Λεμπρόν Τζέιμς μέσα στο παρκέ του έκοψε... τα φτερά όπως αποκάλυψε και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο NBC Sports:

«Ο Λεμπρόν μου έκανε... bullying την πρώτη φορά. Νόμιζα ότι είμαι σκληρός παίκτης, μέχρι που βρέθηκα απέναντί του και αυτό ήταν κάτι τρελό. Την επόμενη φορά, όμως, βγήκα στο παρκέ προετοιμασμένος, ώστε να μην του επιτρέψω να μου κάνει κάτι αντίστοιχο» ήταν τα λόγια του νεαρού παίκτη.

Σε εκείνο το ματς απέναντι στους Λέικερς ο Έρικ Πασκάλ σημείωσε 11 πόντους ενώ στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ πέτυχε σε 60 αγώνες 14 πόντους και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ