21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παρών στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων ο Μέλι!

O Nικολό Μέλι είναι αποφασισμένος να ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας των «σκουάντρα ατζούρα» στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων και να μην χάσει άλλη μία μεγάλη διοργάνωση.

Ο Ιταλός φόργουορντ την φετινή σεζόν αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ και με τη φανέλα των Νιου Ορλεάν Πέλικανς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκέφτεται τις υποχρεώσεις του με την Ιταλία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Νικολό Μέλι έθεσε τον εαυτό του στην διαθεσιμότητα της Ιταλίας για την προκριματική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων εφόσον βέβαια του το επιτρέψει η φυσική του κατάσταση:

«Επιβεβαίωσα στην Ομοσπονδία τη διαθεσιμότητα μου για τον Προκριματικό γύρο. Θα εξαρτηθεί από την φυσική μου κατάσταση. Έχω χάσει τα καλοκαίρια με την Ιταλία μόνο όταν ήμουν τραυματίας. Έθεσα τη διαθεσιμότητά μου. Θα εξαρτηθεί από το σώμα μου».

Ο άσος των Πέλικανς δεν βρέθηκε στα γήπεδα της Κίνας στο Παγκόσμιο λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο ενώ η Ιταλία στην πρώτη φάση των προκριματικών θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο και τη Σενεγάλη στο Βελιγράδι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ