21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

“Παρών” και ο Σίαρς!

Πολύ ωραίες στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της απονομής του χάλκινου μεταλλίου στην Μούρθια μετά το τέλος του μικρού τελικού. Η ηττημένη Λούντβιγκσμπουργκ πήγε πρώτη να παραλάβει τα αναμνηστικά για τη συμμετοχή της στο φάιναλ φορ περνώντας μέσα από διάδρομο που σχημάτιζαν οι νικητές της Μούρθια, κάνοντας το γνωστό στα ισπανικά pasillo. Κάτι που η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά είδαμε σε μεγάλη μπασκετική διοργάνωση και ήταν ασφαλώς πολυ όμορφο.

Στη συνέχεια οι παίκτες της Λούντβιγκσμπουργκ πόζαραν για την απαραίτητη ομαδική φωτογραφία κρατώντας τη φανέλα με το νούμερ 5 του Τζάστιν Σίαρς, ο οποίος δεν μπόρεσε να έρθει στην Αθήνα, λόγω σοβαρού τραυματισμού που υπέστη λίγες μέρες πριν από την έναρξη του φάιναλ φορ.

Τελευταίοι παρέλαβαν τα μετάλλιά τους οι παίκτες της Μούρθια, οι οποίοι μετά την ομαδική φωτογράφιση έτρεξαν προς τη μεριά της κερκίδας όπου κάθονταν οι οπαδοί τους, ανέβηκαν σε αυτήν και πανηγύρισαν μαζί τους την επιτυχία. Διότι είναι σημαντική επιτυχία η τρίτη θέση στο φάιναλ φορ του BCL για μια ομάδα όπως η Μούρθια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ