21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Παρτιζάν: Αγχώθηκε ως το φινάλε ο Ομπράντοβιτς (vid)

Η Παρτιζάν δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα της Αδριατικής Λίγκας, αλλά τελικά πήρε τη νίκη που ήθελε στο γήπεδο "Κρέζιμιρ Τσόσιτς" με το τελικό 78-73 επί της Ζαντάρ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χρειάστηκε να βάλει τις φωνές αρκετές φορές στους παίκτες του για να πάρει τελικά το... διπλό που ήθελε.

Κορυφαίος της Παρτιζάν ήταν ο Ζακ ΛεΝτέι που έφτασε σε double double με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ και ακόμη δύο ασίστ και ένα κλέψιμο. Πάντερ και Μουρ πρόσθεσαν από 14 πόντους, Τριφούνοβιτς και Αβράμοβιτς σημείωσαν από 11 ο καθένας.

Με τέσσερα λεπτά για τη λήξη του αγώνα οι δύο ομάδες βρίσκονταν στο 69-69. Ο Ντάλας Μουρ έγραψε το 69-72, ένα λεπτό πριν το τέλος το σκορ έγινε 73-76, η Ζαντάρ δεν απάντησε, για να έρθουν Τριφούνοβιτς και Πάντερ με δύο ελεύθες βολές και 15'' στο ρολόι να σφραγίσουν τη νίκη.

 

Man of the match: Zach LeDay was the key player for Partizan NIS, as he led the black and white to the win with 10 points, just as many rebounds, 2 assists, a steal, and a game high valuation of 19. He is our man of the match!

Can’t trick the stats: Zadar had 15 turnovers and Partizan NIS only 11. That’s what decided the outcome of the game in the end.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ