19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παρτίζαν – Μιχάιλοβιτς : Η αναφορά του σε Τζόρτζεβιτς και…Παναθηναϊκό

Η φετινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για την Παρτιζάν, η οποία απέλυσε δυο προπονητές, και  (Βλάντο Σκεπάνοβιτς και Σάσα Φιλιπόφσκι) και συνεχίζει με τον υπηρεσιακό, Άτσα Μάτοβιτς.

Έτσι, με την πορεία σε Eurocup και Αδριατική Λίγκα, να είναι μέτρια, η κουβέντα έρχεται στο ερχόμενο προπονητή, με τον όνομα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, να είναι μόνιμα συνδεδεμένο με τον σύλλογο, και να απασχολεί σε περίπτωση ο Σέρβος τεχνικός απομακρυνθεί από την Βίρτους Μπολόνια.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Όστογια Μιχάιλοβιτς, αναφέρθηκε στον Σέρβο τεχνικό αλλά και τον Παναθηναϊκό : «Ο Άτσα Μάτοβιτς έχει κάνει κάτι που ο κόσμος δεν περίμενε, είναι προπονητής και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Δεν είναι σωστό λοιπόν να μιλάμε για άλλα πρόσωπα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ένας θρύλος της Παρτίζαν, αλλά τώρα εργάζεται στη Βίρτους Μπολόνια. Όταν μείνει ελεύθερος, θα είναι ένας από τους υποψηφίους", για να συνεχίσει μιλώντας για την Ελληνική ομάδα :

«Δείτε τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα με έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. Τερμάτισε φέτος στη 16η θέση της EuroLeague. Μπορείς να αντιληφθείς πόσο δύσκολο ήταν γι αυτούς να παίξουν δίχως φιλάθλους στις εξέδρες. Είμαστε στην ίδια κατάσταση. Ελπίζω πως σύντομα θα ξαναδούμε κόσμο στα γήπεδα. Αυτό που θα κάνουμε την παρούσα στιγμή είναι να μην δημιουργήσουμε άλλα χρέη για την επόμενη σεζόν. Τις επόμενες ημέρες θα προβούμε σε δύο σημαντικές ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ