20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρουσία προέδρων η τελευταία προπόνηση

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως συνηθίζουν πριν από μεγάλα παιχνίδια της ομάδας τους, βρέθηκαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αυριανό δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Το ευχάριστο για τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού όπως φυσικά και για τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο ήταν το γεγονός ότι η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με μοναδικούς απόντες τους γνωστούς εδώ και πολύ καιρό (είναι νοκ άουτ μέχρι το τέλος της περιόδου) Δημήτρη Αγραβάνη και Κιμ Τιλί.

H ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού είναι στα ύψη μετά τη νίκη την Κυριακή στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ, αλλά φυσικά κανείς δεν θεωρεί ότι έγινε κάτι εάν δεν καταφέρουν να κάνουν απόψε το 2-0.

Μάλιστα στο βίντεο που συνδυάστηκε με την προπόνηση ο κόουτς Σφαιρόπουλος επισήμανε πράγματα που είχε εντοπίσει - παρά τη νίκη - στο παιχνίδι των παικτών του και τα οποία θέλει να δει όσο το δυνατόν λιγότερο απόψε, όπως για παράδειγμα τα πολλά (και αβίαστα σε πολλές περιπτώσεις) λάθη, που ήταν διπλάσια σε σχέση με αυτά των παικτών του Παναθηναϊκού.

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ