16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παρουσίασε τον Ουάιτ η Μιλάνο (pics)

H Αρμάνι Μιλάνο πήρε τον Άαρον Ουάιτ από την Ζαλγκίρις Κάουνας και σήμερα ο Χρήστος Σταυρόπουλος, γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, παρουσίασε τον παίκτη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Ιταλίας.

"Είναι ένας παίκτης που θέλαμε γιατί είναι ακόμη νέος σε ηλικία και έχει δοκιμαστεί στην Ευρωλίγκα", τόνιζε ο πρώην γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού για να προσθέσει: "Οι φίλαθλοι θα τον αγαπήσουν για την ενέργειά του και τις μάχες που θα δίνει στο γήπεδο".

Ο Ουάιτ πήρε τον λόγο για να πει τα... κλασικά περί ενθουσιασμού που βρίσκεται στη νέα του ομάδα, προσθέτοντας πως θα κάνει τα πάντα για να την βοηθήσει να φτάει σε νίκες. Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήσεις τόνισε πως η παρουσία του στην Ζαλγκίρις τον βοήθησε να εξελιχθεί ως παίκτης και πως ανυπομονεί πλέον να δουλέψει δίπλα στον Έτορε Μεσίνα, αλλά και να παίξει δίπλα σε γκαρντ όπως ο Σέλβιν Μακ ή ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. "Στη Ζαλγκίρις παίζαμε σε λίγο χαμηλότερο τέμπο, οπότε εδώ θα μπορώ να χρησιμοποιήσω καλύτερα την αθλητικότητά μου. Αυτό που θέλω είναι να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου, να με μάθουν και να τους μάθω, να δω το ρυθμό τους και θα είμαστε έτοιμοι τέλη Σεπτεμβρίου".

Όταν ρωτήθηκε για το τατουάζ στο δεξί του χέρι ήταν έτοιμος να δώσει την εξήγηση: "Ψηλά στο χέρι μου υπάρχει ένα σπίτι. Είναι το σπίτι που γεννήθηκα, αλλά στο οποίο ουσιαστικά δεν έζησα ποτέ, γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Πιο χαμηλά είναι το Capitol όπου πήγα κολλέγιο, στην Αϊόβα. Δεν έχει τελειώσει ακόμη η ιστορία. Όταν ολοκληρωθεί το ταξίδι μου στην Ευρώπη, θα βρω κάτι που να το συμβολίζει κι αυτό και θα βρει και αυτό τη θέση του μαζί με τα άλλα".

(Photo: Armani Milano)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ